Θερινά Τμήματα Α’ Λυκείου 2020

Θερινά Τμήματα για τη νέα Α' Λυκείου


Η Α' Λυκείου χαρακτηρίζεται ως τάξη κομβικής σημασίας τόσο για  τη φοίτηση των μαθητών σε όλες τις τάξεις του Λυκείου όσο και για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.  Η επιτυχημένη εισαγωγή των παιδιών στη Λυκειακή πραγματικότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα τους να διαχειρίζονται το σύνολο των γνώσεων που έχουν αποκτήσει στις τάξεις του Γυμνασίου. 

Στο Φροντιστήριο Πολύπτυχο έχουμε δημιουργήσει ειδικά θερινά τμήματα για τους απόφοιτους του Γυμνασίου ώστε να μπορέσουν  να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Λύκειο με τους ευνοϊκότερους όρους. Με το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων στοχεύουμε αφενός  στο να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που τυχόν έχουν δημιουργηθεί στα βασικά μαθήματα που αντιμετώπισαν  και αφετέρου να εμβαθύνουμε στην έως τώρα διδαχθείσα ύλη ώστε να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να αριστεύσουν στις Λυκειακές τους σπουδές.

Έναρξη μαθημάτων στις 15 Ιουνίου


1ος κύκλος 15/6 έως 10/7

Τα θερινά μαθήματα διαιρούνται σε δύο αυτοτελείς κύκλους, ο πρώτος αφορά τη συστηματική επανάληψη πάνω στη διδακτέα ύλη της Α' Λυκείου, εμβάθυνση των γνώσεων που έχουν αποκτήσει οι μαθητές και αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών που έχουν ανακύψει. 

2ος κύκλος 11/7 έως 17/7 και 24/8 έως 28/8

Στο δεύτερο κύκλο των θερινών τμημάτων οι μαθητές θα εξεταστούν γραπτά στα μαθήματα που διδάσκονται και θα έρθουν σε  επαφή με την ύλη της Β' Λυκείου.

Template Design © Poluptuxo. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

X